អាហារសល់៣ប្រភេទដែលអ្នកមិនគួរយកមកបរិភោគម្តងទៀ តព្រោះវាអាចបង្ករជម្ងឺមួយចំនួន...............
ជាការពិតណាស់មនុស្សមួយចំនួនធំចូលចិត្តបរភោគអាហារសល់ឬក៏ចំអិនថ្ងៃនេះទុកហូបនៅស្អែកព្រោះពុំសូវមានពេលវេលាគ្រាប់គ្រាន់ក្នុងការចំអិនម្ហូបអាហារ ខាងក្រោមនេះគឹអាហារ៣សល់៣ប្រភេទដែលយើងមិនគួបរិភោគញឹកញាប់ឡើយយើងសូមណែរនាំអោយបងប្អូនធ្វើយ៉ាងណាឆិលៀតពេលចំអិនម្ហូបហូបភ្លាមទៅបើសិនជាអាច៖
១-បាយកក៖ បាយកកគឺជាហារដែលឆាប់ដុសផ្សិតបំផុតតែដោយសារវាមានពណ៍សដូចគ្នាទើបធ្វើអោយយើងពិបាកមើលនូវពេលដែលបាយដុសផ្សិតហើយការកម្តៅមិនជួយអ្វីបានឡើយ បន្ទាប់មកយើងញាុំបាយកកញឹកញាប់វាចបណ្តាលឲ្យយើងខូចសុខភាពដូចជា ឈឺក្រពះនិងពោះវៀន ជាដើម។ ដើម្បីជៀសវាងកុំអោយមានបញ្ហារនេះកើតឡើងអ្នកគួរតែដាំឬចំអិនឲ្យល្មមសម្រាប់ញាុំមួយពេលៗប៉ុណ្ណោះ។តែបើអ្នកចង់ធ្វើវាទុកញាុំថ្ងៃស្អែកឬពេលល្ងាចអ្នកគួរតែរក្សាវាទុកទូទឹកកកឬទូកម្តៅផ្សេងៗ!
២-ប្រេងឆា៖ មិនថាប្រេងឆានោះចម្រាញចេញពីអ្វី ហើយមានគុណភាពក្រិតណានោះទេ ព្រោះថាការប្រើប្រាស់ប្រេងឆាដែលនូវសល់គឺវានាំអោយមានបញ្ហារដល់សុខភាពដូចជា ជម្ងឺបេះដូងផ្សេងៗ ស្លាប់មួយជំហៀងខ្លួន និងបណ្តាល់អោយកើតជម្ងឺមហារីកជាដើម។
៣-បន្លែបៃតង៖ នៅពេលដែលអ្នកទុកដាក់វាមិនបានត្រឹមត្រូវ បន្លែបៃតងវានឹងបញ្ចេញសារធាតុម្យ៉ាយដែលគេអោយឈ្មោះថាNitrate ដែលវាប៉ះពាល់ខ្លាំងដល់សុខភាពកុមារនិងទារក បន្លែបៃតងដែលនៅសល់ពីការធ្វើម្ហូបអ្នកត្រូវរក្សាទុកវាក្នុងសីតុណ្ហភាព ដកបួនអង់សាសេឬទាបជានេះប៉ុណ្ណោះ!ប្រភពហ្វេសប៊ុក៖ Liscosmetic ចូរកុំស្តាយនៅអ្វីដែលបំផ្លាញសុខភាពរបស់អ្នកអោយសោះ!!!
ទស្សនាវីឌីអូខាងក្រោម៖
Post a Comment